11
april
2018
|
10:19
Europe/Amsterdam

Voor echte knutselfanaten

De leukste DIY projecten

Samenvatting

Hoe gezellig is dat: samen met je kind, of alleen, wat in elkaar knutselen op een vrije middag. Een aantal bloggers hebben hier alvast wat leuke DIY projecten voor je op een rijtje gezet. 

1. Een foto op canvas maken 

Ook voor volwassenen kan een middagje crea bea zijn heel ontspannen zijn. Mamaliefde laat je in haar blog zien hoe je een foto op canvas maakt en wat je daarbij nodig hebt. 

2. Haken en schilderen met Hare Maristeit 

Blogger Hare Maristeit laat je in haar blog zien dat haken of breien heel cool is. Haak bijvoorbeeld je eigen unicorn of flamingo

3. Verven met scheerschuim

Met dit knutselproject ga je zeker punten scoren bij je kids. Blogger Lady Lemonade heeft zelfs de leukste middag gehad sinds tijden. 

4. Het grote 'juffenbedankje ABC'

Volgens mamablogger kun je de juf met diverse DIY cadeautjes van Xenos bedanken. In deze blog geeft Marisca je superleuke cadeautips in de vorm van een ABC'tje. 

5. DIY met (water)verf 

Wij sluiten ons helemaal aan bij wat Rosanne van lifebyrosie.nl in haar blog schrijft: creativiteit hoeft niet te draaien om de uitkomst, het gaat om het proces. Het maakt dus niet uit wat je maakt, als jij er maar plezier in hebt!