10
november
2017
|
11:29
Europe/Amsterdam

Pakjesavond komt er weer aan!

Inspiratie voor sintcadeaus voor zoete prijsjes

Samenvatting

Pakjesavond staat weer voor de deur! Ben jij nog op zoek naar leuke, originele of gekke cadeautjes voor bij het dobbelspel of voor in de zak van Sinterklaas? Lees dan gauw verder! 

Heerlijke huissokken

Zeg die koude tenen maar gedag, want met deze vrolijke huissokken heb je nooit meer last van koude tenen. Ben je dol op kerst en al helemaal in de kerststemming? Dan hebben we speciaal voor jou ook warme huissokken met Rudolph het rendier of in grappige kerstuitstraling. Gebruik één van onze warme warmteknuffels en je hebt het echt nooit meer koud! Ga je liever voor sloffen? De ideale stappers voor thuis vind je in onze winkels

Let's play a game! 

Lekker spelletjes spelen op een gure decemberavond? Dan zit je bij Xenos wel goed, want bij Xenos vind je de leukste spellen voor een gezellige spelletjesavond. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Mouthguard Challenge, Disney Monopoly of Who's the Dude? Ben je op zoek naar een leuk spel voor sinterklaasavond? Speel dan het sinterklaasspel met onze sinterklaasdobbelsteen

Voor ieder wat wils

Of je nu houdt van koken, tafelen of komische hebbedingetjes, voor ieder type hebben wij cadeausets die bij hen passen. Kun je niet kiezen? We beseffen ons maar al te goed dat het kiezen van een cadeautje soms erg moeilijk kan zijn. Met een giftcard maak je de ontvanger alsnog blij en kan hij of zij zelf een mooi cadeau uitkiezen! 

Strike a pose! 

Zoek je een cadeautje voor een echte creatieveling? Dan zijn onze toffe strijkemblemen hét perfecte cadeau! Deze moderne patches kun je overal op strijken. Pimp bijvoorbeeld een katoenen tas, sprijkerbroek of ander kledingstuk met deze vrolijke strijkemblemen. Kies uit verschillende sets, waaronder een set met eenhoorns, bloemen of zomerse fruitstukken. 

Wie zoet is krijgt lekkers

Een sinterklaasfeest is natuurlijk niets zonder snoepgoed. Je kunt iemand blij maken met kruidnoten en chocoladeletters, maar voor de echte bakfanaten is één van onze food & kook gifts het ideale cadeau! Wat dacht je bijvoorbeeld van de (chocolade)fondueset, unicorn broodrooster of suikerspinmachiner? 'Funcooking' is helemaal van nu en de decembermaand is de ideale periode om hier gebruik van te maken! 

Sint-inpak-fun

Jouw mooiste cadeautje verdient natuurlijk het mooiste inpakpapier! Wil je letterlijk en figuurlijk uitpakken met het 'heerlijk avondje'? Vul dan een piñata met confetti, snoep en eventueel een klein cadeautje en de dag voor de kinderen kan niet meer stuk! Zodra de piñata is gebroken, ontstaat er een stortvloed van snoep en confetti! Voor sinterklaasavond hebben we een speciale piñata in de vorm van het paard van Sinterklaas! Ook de jutezak mag op het feest van Sinterklaas natuurlijk niet ontbreken!

Op zoek naar nog meer tips voor betaalbare sintcadeaus? Bekijk dan ook onze cadeaupagina en vind het mooiste cadeautje voor ieder budget! 

 

Cadeautjes inpakken voor Sint & Kerst opens in new window
20x Inpaktips en inspiratie voor het inpakken van jouw sint- en kerstcadeaus van Lady Lemonade
21
nov
2017
www.ladylemonade.nl
Tips & tricks voor het feestelijk inpakken van cadeautjesopens in new window
Hare Majesteit deelt wat slimme, handige en leuke tips & tricks om cadeautjes nét iets specialer te maken
20
nov
2017
www.haremaristeit.nl
5x cadeautips voor de goede Sintopens in new window
5 sintcadeautips van Libelle
14
nov
2017
www.libelle.nl
7x leuks van de Sint onder de € 10opens in new window
Tips voor betaalbare decembercadeautjes van Flair
06
nov
2017
www.flaironline.nl
Deze feestdagen eindelijk een keer géén cadeaustress met dank aan Xenosopens in new window
De cadeautjes waar je volgens LindaNieuws.nl wél mee aan mag komen deze feestdagen.
06
nov
2017
www.lindanieuws.nl