Ontdek jouw woonstijl met Xenos,
17
februari
2017
|
11:16
Europe/Amsterdam

Ontdek jouw woonstijl met Xenos

Hoe wil jij wonen?

Samenvatting

Wat is jouw stijl? Hou je van functioneel design of ga jij voor een natuurlijke touch in in je interieur? Of je nu op zoek bent naar een compleet nieuwe inrichting, of jouw huis wel een opfrisbeurt kan gebruiken, bij Xenos vind je verrassende meubels en accessoires voor élke woonstijl.

De ‘nature’ stijl

Bij deze stijl komt de inspiratie uit de natuur. Groene en natuurlijke elementen zorgen voor de basis, met een tikkeltje bohemien voor extra kleur. Door afwisseling te zoeken in speelse patronen, texturen en materialen breng je deze woonsfeer tot leven. Deze stijl iets voor jou? Vergeet dan niet enkele uitgesproken items in je interieur, zoals een gedecoreerde stierenschedel of grote cactus.

Stylingtip van onze styliste

‘’Een tijdloze en persoonlijke sfeer in je huis creëer je met eigenzinnige items, zoals een kleurrijk servies. Dit ziet er niet alleen sfeervol uit op tafel, maar ook op een plank in de keuken of in je buffetkast. Het gebruik van houten materialen versterkt het ‘nature’ gevoel; wat dacht je van kleine bijzettafeltjes en krukjes met een Scandinavische look? Zo hoeft basic wonen helemaal niet saai te zijn!’’

Indrukwekkend industrieel

Een betonnen vloer, stoere draadmanden, robuuste meubels en fabriekslampen. Dit is kenmerkend voor de ‘industrial’ stijl. Door donkere kleuren met industriële meubelstukken te combineren ontstaat een stoere look. Vrijwel alles is mogelijk zolang er maar grove, ruige materialen centraal staan en het ruimtelijk is. Voeg voor warmte in je interieur zachte kussens en kleden toe.

Black & white

Zwart-wit saai? Dacht het niet! Voor deze woonstel heb je wat lef nodig, maar zodra de je juiste balans tussen zwart en wit weet te vinden, zullen de kleuren elkaar versterken en zorgt dit voor rust, evenwicht en elegantie. Maak je huis knus met kussentjes en kleedjes en gebruik zwarte en witte fotolijstjes om een persoonlijke touch aan je interieur te geven.