07
december
2017
|
11:02
Europe/Amsterdam

Haal de kerst in huis

Maak kennis met de nieuwe kerstcollectie van Xenos!

Samenvatting

De mooiste tijd van het jaar breekt aan! De hoogste tijd om je huis te versieren met decoratie voor tijdens de gezellige feestdagen. Wij laten je zien hoe je een echte kerstsfeer in huis kunt halen met onze gloednieuwe kerstcollectie!

Subtiele kerstversiering

De kleinste details en de meest subtiele kerstaccessoires maken de feestdagen extra sfeervol. Je hoeft je huis natuurlijk niet altijd heel uitbundig te versieren om een gezellige kerstsfeer te creeëren. Als je niet all out wilt gaan met kerst, zijn er talloze manieren om je huis met subtiele toevoegingen tóch in kerstsfeer te brengen. Hang bijvoorbeeld een paar kleine lichtjes of kersttakken in je (hang)stoel, decoreer je bank met feestelijke kussens of hang je wandrek vol met typische kerstaccessoires, zoals leuke kerstkaartjes, quotes, lampjes en mooie hangers.

Vier verschillende stylen voor jouw ideale kerstboom

Of je nu kiest voor een kunstkerstboom of een echte Nordmann, de uitstraling van de boom bepaal je met de versieringen die je in de boom hangt. Ga je bijvoorbeeld voor een kerstboom met 'goud & hout' of kies je liever voor een 'over the top'-kerstboom? Wij zetten vier verschillende stylen voor jou op een rij. 

1. Traditioneel rood & wit

Rood en wit zijn de kerstkleuren bij uitstek. Met een rood-witte kerstboom haal je een echte eyecatcher in huis. De kleuren ademen een en al kerst uit. Kies voor rode, glanzende kerstballen, bijpassende verlichting en jouw kerst kan beginnen!

2. Goud & hout

Liever een iets stoerdere boom? Kies dan voor 'goud & hout'. De houten kerstaccessoires zorgen voor een stoere look en matchen opvallend goed met goud. De gouden details zorgen op hun beurt weer voor een luxueuze uitstralling.

3. Over the top

Ben jij dol op een gekke, kitcherige kerstboom? Ga dan voor een 'over the top'-kerstboom en versier 'm met opvallende accessoires in verschillende kleuren. Kies bijvoorbeeld voor de 30-delige kerstballenset X-mas fun, bestaande uit glazen kerstballen in felle kleuren aangevuld met heerlijk, foute hangers in de vorm van allerlei diertjes. Of versier je kerstboom met grappige kerstkikkersherten en flamingo's! Uiteraard mogen een opvallende piek en een foute kersttrui of kerstsok niet ontbreken!

4. Modern zwart & wit

Breng je huis in winterse sferen met een zwart-witte kerstboom. Hang je boom vol met witte, matte kerstballen en zwart-witte accessoires en hangers, zoals een witte unicorn stolp, of deze zwart-witte kersthanger van katoen! Terug van weggeweest: de LINDA.foundation kerstballen. In 2014 waren deze speciale kerstballen voor het eerst verkrijgbaar en dit jaar kun je je huidige collectie uitbreiden met acht gloednieuwe verianten. Met de aanschaf van een LINDA.foundation kerstbal bij Xenos steun je gezinnen die in armoede leven en geef je ze een onvergetelijke kerst.

Laat het licht schijnen

Breng licht en sfeer in huis met warme en gezellige kaarsen in verschillende formaten. Kies voor vrolijke waxinelichthouders en presenteer je kerstkaarsen op ons chique bijzettafeltje Malmo of een bijpassend kaarsenplateau, zoals het plateau met koperkleur of het plateau van boomstam. Hou je van zilver? Haal dan een echte blikvanger in huis met onze grote zilveren kandelaar

Kerst op tafel

Uiteraard wordt de eettafel ook dit jaar feestelijk versierd met het mooiste servies, tafelkleden en kerstservetten. Kies bijvoorbeeld voor het Kasitoo servies voor bij je zwart-witte kerstboom of ga voor goud met ons servies met gouden design. Vul het servies aan met trendy bestek zoals het legend bestek of het koperkleurige bestek van Excellent Houseware en je kersttafel is helemaal compleet! 

100 X trendy kerst met de mooiste kerstversieringen van Xenos

Na Sinterklaas geen cadeau-inspiratie meer? Xenos helpt je de kerst dooropens in new window
Het verzinnen van kerstcadeaus is altijd weer lastig, maar bij Xenos is er volgens LindaNieuws.nl nog meer dan genoeg leuks te vinden.
04
dec
2017
www.lindanieuws.nl
Stervormige kerstkoekjes bakkenopens in new window
Recept voor knappe koekjes van delicious. magazine
03
dec
2017
deliciousmagazine.nl
Tafeltje, dek je opens in new window
De prachtige serviezen en kerstdecoratie van Xenos uitgelicht in Jamie Magazine
28
nov
2017
(pdf)
Cadeautjes inpakken voor Sint & Kerstopens in new window
20x inpaktips en inspiratie van Lady Lemonade
21
nov
2017
www.ladylemonade.nl