26
september
2017
|
10:35
Europe/Amsterdam

Dit zijn onze favourites van oktober

Samenvatting

Iedere maand maken wij een selectie van een aantal van onze favoriete artikelen. Maak nu kennis met onze favourites van oktober! 

Bakken wordt een makkie

Zeker met deze chique, champagnekleurige bakvormen, geschikt voor allerlei soorten baksels. Hierin maak jij verrassende taarten, prachtige cupcakes en heerlijke broden. Zo wordt bakken pas écht een (chic) feestje! 

In een handom-aai

Wordt het goud? Of toch zwart? Met dit kussen kun je eindeloos variëren door de tweekleurige pailletten. In een simpele handom-aai verandert hij van zwart naar goud en weer terug. Zo creëer jij elke dag een andere sfeer op jouw bank. 

> Bekijk het kussen met tweekleurige pailletten (9.99)

Dikkertje Dap

Een eenvoudige interieurtrend die je niet wilt missen: de decoratieve houten ladder. Niet geschikt om in de nek van een giraf te klimmen, maar wel als eyecatcher in jouw interieur. Zet hem bijvoorbeeld in je woon- of badkamer. Voor de do-it-yourselfers: maak deze multifunctionele ladder uniek door hem te schilderen of te versieren in een kleur die bij jou past. 

> Bekijk decoratieve ladders van gerecycled hout (39.99)

Scary and I know it

Tussen alle Halloween decoratie mag dit zingende en dansende skelet absoluut niet ontbreken! Hij mag dan wel één en al bot zijn, maar dit skelet kan fantastisch swingen. Kun jij de scary moves bijbenen? 

 

Een bericht gedeeld door Xenos (@xenos_nl) op