15
januari
2018
|
15:26
Europe/Amsterdam

Dit zijn de leukste items voor een kinderparadijs

Samenvatting

Ook de allerkleinsten verdienen een eigen plekje in huis waar ze fijn kunnen spelen en hun fantasie de vrije loop kunnen laten gaan. Met deze fijne items wordt spelen in de eigen kinderkamer een feest!

We kunnen niet om ze heen: eenhoorns

Je ziet ze overal: de magische en vrolijke eenhoorns. Aan de muur, als kussen of in de vorm van verlichting, het kan niet gek genoeg!

Weg met saaie wanden!

Heb je geen zin om met een kwast en verf aan het werk te gaan maar wil je wel de muren opleuken? Dat kan! Wat dacht je bijvoorbeeld van deze muurstickers of deze leuke lijstjes?

 

Wat vind je van een letterslinger? Wij zijn groot fan! Hiermee maak je de kinderkamer vrolijk én persoonlijk. Doordat je zelf de letters kunt samenstellen kun je ook nog eens variëren met de teksten. Welke tekst kies jij?

 

 

Een bericht gedeeld door Xenos (@xenos_nl) op

Een lichtje in de duisternis

Opzoek naar een lampje dat net even anders is? Stop met zoeken! Van deze varianten wordt jouw kindje gegarandeerd vrolijk (en wij stiekem ook).

► Bekijk allerlei leuke verlichting

Relaxen en spelen

Kinderen hebben over het algemeen een druk leven: naar school, huiswerk en hobby’s. Dan is het ook wel even fijn om een plekje te hebben waar ze zich kunnen ontspannen en spelen met vriendjes of vriendinnetjes.

Wat dacht je bijvoorbeeld van deze tipi, speciaal voor alle kleine Indiaantjes.

Lees ook: