19
februari
2018
|
16:53
Europe/Amsterdam

Alles voor een Xtra leuk feest

Tips voor het versieren van jouw feestje!

Samenvatting

Heb jij binnenkort iets te vieren? Of het nou gaat om een huwelijk, een babyshower, een verjaardag of gewoon een feestje omdat het kan; bij Xenos vind je alles om jouw feestje mooi aan te kleden. Van slingers en ballonnen tot aan lampionnen en piñatas. Haal nu alles in huis om er een onvergetelijk feest van te maken! 

Versiering voor een huwelijk

Yes, I do! Wat leuk dat je gaat trouwen! Helaas brengt organiseren van een huwelijk vaak stress met zich mee. Er zijn zoveel dingen waar je aan moet denken. Gelukkig heeft Xenos alles in huis om er een onvergetelijke dag van te maken. Bij de versiering van een bruiloft is het belangrijk dat alles goed met elkaar matcht en dat de versiering één geheel vormt met de trouwlocatie, de trouwjurk en het bruidsboeket. Heeft jouw bruiloft een dresscode of een bepaald thema? Gelukkig heeft Xenos alles in huis voor een extra romatisch huwelijk! Wat dacht je van slingers (just married, letterslinger, tasselslinger) ballonnen (just married, confetti), confettikanonnenhoneycombs en bellenblaas?

Geef je savonds een (dans)feest? Pak dan extra uit met lampionnenpinata’s en lichtslingers. Voor een onvergetelijke avond mogen de fotoprops uiteraard niet ontbreken. Maak er iets xtra’s van!

Versiering voor een babyshower

Mag jij de babyshower van jouw beste vriendin organiseren? Dan mogen passende versieringen uiteraard niet ontbreken. Wordt het een jongetje, een meisje of is het nog een verrassing? Wat het ook wordt, bij Xenos vind je de mooiste babyshower versiering om de aanstaande moeder eens goed in het zonnetje te zetten. Denk bijvoorbeeld aan ballonnen, (tekst)slingers en vlaggenlijnen. Heb je zelf lekkere hapjes gemaakt? Dan kun je gebruik maken van ons vrolijke wegwerpservies zodat je aan het einde van de dag minder afwas hebt! 

Versiering voor een verjaardagsfeest

Ben je binnenkort jarig of wil je iemand verrassen met een surprise party? Bij Xenos heb je genoeg keuze om een feestje aan te kleden! Welke leeftijd het feestbeest ook wordt, bij Xenos vind je enorm veel versiering voor jong en oud! Wil je eens wat anders dan de standaard verjaardagsballonnen, slingers en vlaggenlijnen? Ga dan eens voor honeycombs, opblaasbare cijfersconfetti(kanonnen)lampionnen en piñatas! Ben je van plan om je eigen verjaardagstaart te bakken? Kijk dan eens bij onze bakbenodigdheden en vind alles wat je nodig hebt voor het bakken van een overheerlijke taart! Versier de tafel met feestelijke servetten en tafelkleden en maak je verjaardagstafel af met ons handige wegwerpservies. Handig, hoef je ook niet af te wassen! Time to party

Versiering voor een kinderfeestje

Ben je op zoek naar leuke versiering om een legendarisch verjaardagsfeestje te organiseren voor jouw zoontje of dochtertje? Ook dan ben je bij Xenos bij het juiste adres. Zowel voor kinderfeestjes voor jongens als voor meisjes hebben wij namelijk allerlei decoratie en versiering om een kinderfeest tot in de puntjes aan te kleden. Wij hangen graag de slingers voor je op en helpen je er een legendarische verjaardag van te maken met onze ballonnen en opblaasbare cijfers. Verder mogen onze piñatas en piñatasticks uiteraard niet ontbreken op een kinderfeestje; al jarenlang blijken kinderen grote fans te zijn van onze kleurrijke piñatas, en wij begrijpen waarom! 

Nog meer feest!

Heb je een andere reden voor een feestje? Ook dan kun je terecht bij Xenos voor al jouw favoriete feestartikelen? Wist je bijvoorbeeld dat wij ook rozetten, sjerpen en tiara's verkopen? En mocht je zin hebben in een verkleedfeestje of ben je van plan om de show te stelen tijdens carnaval? Op Xenos.nl vind je een enorm aanbod aan verkleedkleding voor jong en oud!

Tips & checklist: zo organiseer je een onvergetelijk vrijgezellenfeestopens in new window
Flair helpt je op weg bij het organiseren van een onvergetelijk vrijgezellenfeest
21
feb
2018
www.flaironline.nl