29
december
2017
|
09:49
Europe/Amsterdam

Alles voor een geslaagd oud & nieuw feest bij jou thuis

Samenvatting

Het jaar is alweer bijna ten einde. Dat bekent dat we fris het nieuwe jaar in gaan. Maar niet zonder een ‘knallend’ oud & nieuw feest! Ben jij dit jaar de gastheer of gastvrouw? Dan hebben wij hier een aantal tips om er een geslaagd feestje van te maken.

Maak je huis ‘partyproof’

Ook leuk: organiseer een themafeest. Wat dacht je bijvoorbeeld van ‘Goud Oud’? Laat al je gasten zijn of haar favoriete hitje aanleveren (80’s/90’s) en maak hier een playlist van. Versier je huis met gouden accessoires et voilà, je huis is partyproof!

Borreltijd

Van oliebollen krijgen wij nooit genoeg, maar er is meer lekkers. Wat dacht je van tapas, kaasjes of andere hartige hapjes? Deze presenteer je op een mooie serveerplank.

Time to pop!

Een flesje bubbels mag natuurlijk niet ontbreken op deze avond! Zorg dat je champagne lekker koud is als je ‘m gaat serveren. Heb je ook gedacht aan voldoende champagneglazen? Naast champagne kun je ook uitpakken door zelf (alcoholvrije) cocktails te maken. Ze zijn niet alleen superlekker, maar zien er ook nog eens feestelijk uit. Heb je wat hulp nodig bij maken van de cocktails? Check dan gauw alle benodigdheden voor een heerlijke cocktail. Let’s party!

Speciaal voor de allerkleinsten

Zijn jouw (klein)kinderen, neefjes of nichtjes te klein voor vuurwerk? Geen nood! Een confettikanon is minstens zo leuk. Althans, als ‘ie buiten wordt afgeschoten, want de confetti vind je weken later nog terug in alle hoeken van je woonkamer.

Wij wensen je alvast een ontzettend liefdevol, gezellig en gezond 2018 toe!