26
maart
2016
|
15:35
Europe/Amsterdam

4x een mooi gedekte paastafel

De paastafel op z'n paasbest

Samenvatting

Wil jij dit jaar extra aandacht besteden aan jouw paasontbijt of paanbrunch? Wij hebben 4 stijlen voor jou geselecteerd, waarmee je de tafel kunt omtoveren in verschillende paassferen. 

Met Pasen wil je altijd net wat extra aandacht besteden aan het dekken van je tafel. Voor veel mensen gaat Pasen immers gepaard met samenzijn en lekker eten met vrienden en familie. Heb je geen inspiratie, of wil je eens iets anders dan de standaard (paas)kleuren? Laat je dan inspireren door deze vier verschillende soorten paastafels! 

Een traditionele paastafel

Met wit servies creëer je het ultieme restaurantgevoel. Wit is tijdloos, simpel en zorgt voor een klassieke uitstraling. Je kunt kiezen uit verschillende soorten witte serviessets. Of je nu kiest voor vierkant, het moderne Sundry servies, of het sierlijke Grace servies, geef je tafel een luxe uitstraling door meerdere lagen aan te brengen. Dit kun je doen door voor iedere gast een groot bord onderop te plaatsen, met hierop een kleiner bord en eventueel daarop weer een kopje of een schaaltje. 

Een mediterraanse paastafel

De leuke wit met blauwe print in het Mediterranean Blue servies zorgt voor een zomerse sfeer op jouw paastafel. De vrolijke blauw-witte serviesstukken van deze mediterraanse servieslijn zijn gemaakt van porselein en zijn verkrijgbaar in verschillende dessins, die je perfect met elkaar kunt combineren. Bovendien combineren de motiefjes van deze servieslijn ook goed met andere serviesstuken. 

Een paastafel in pasteltinten

Creëer een frisse voorjaarslook met een paastafel in pasteltinten. Het pastelblauwe Ilori servies kun je uitstekend combineren met de lichtgrijze, porseleinen serviessets van hetzelfde merk. Dit voorjaar zien we naast de lichtblauwe pastelkleuren ook het roze servies terug op de paastafel. Met de zachte pastelkleuren heb je een mooie basis voor een paastafel die perfect bij de lente past! 

Een zwart-witte paastafel

Kies eens iets anders dan de standaard paasgele kleuren en ga voor een zwart-witte paastafel! Het Kaistoo servies is er in verschillende patronen die goed met elkaar zijn te combineren. De mix van stippen, strepen en andere sierlijke dessins zorgen voor een trendy gedekte paastafel.