4x de leukste wanddecoratie inspiratie

Samenvatting

Ben jij op zoek naar manieren om je kale, saaie muren op te fleuren? Dan ben je bij Xenos bij het juiste adres; of je nu kiest voor leuke spiegels, foto's, schilderijen, wereldkaarten of wandplanken, je vindt het bij Xenos! Wil je weten hoe onze fans op Instagram hun muren hebben gedecoreerd? Lees dan gauw verder! 

1. De wereld aan de wand

Als je van reizen houdt dan is het natuurlijk extra leuk om je muur op te fleuren met een wereldkaart. @Iris.jong zorgde voor wat extra kleur en vrolijkheid in de babykamer door onze vintage wereldkaart op te hangen van 100x70 centimeter. Kijk eens hoe goed de wereldkaart matcht met de lichtslinger die Iris heeft uitgekozen! 

Een bericht gedeeld door Iris (@iris.jong) op

2. Prijkende posters uit het verleden

Hou jij van een vleugje vintage in huis? Dan zijn onze vintage posters écht iets voor jou. @interior.by.rin kon het niet laten om onze vintage alfabetposter mee te nemen voor in haar speelkamer. 

3. Spiegeltje, spiegeltje aan de wand...

Spiegels doen het ook altijd goed als wanddecoratie. Ze zorgen er niet alleen voor dat de wand er minder saai uitziet, vaak verruimen ze ook de ruimte waarin je de spiegel ophangt. @stylemargriet plaatste onze industriële halspiegel met plankje op in de gang en was reuzeblij met het resultaat. Dat konden wij best begrijpen! 

4. Style er op los met een wandrek

Wandrekken zien we steeds vaker terug in het interieur. Ze hebben niet alleen een mooie uitstraling, ze bieden ook ruimte voor jouw favoriete foto's en kaarten. Met behulp van de metalen clipjes kun je eenvoudig jouw persoonlijke wanddecoratie in elkaar knutselen. Daarbij kun je je wandrek ook extra opvrolijken door plantjes en accessoires in één van de bijpassende mandjes te plaatsen. @ingridreus1972 laat je graag zien hoe zij haar wandrek in de keuken heeft ingericht. 

Meer decoratie voor aan de wand

Nog niet gevonden wat je zocht? Er zijn nog genoeg andere mogelijkheden om je kale muur mee op te fleuren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een memobord, prikbord of klok voor aan de muur? Ook die kun je vinden in onze webshop of in één van onze winkels